Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 13, 2018

Slavomír Glesk je podľa nás renesančný človek. Na nahrávanie podcastu do HubHub coworku prišiel, ako ináč, pešo. A nahrávanie mohlo začať. Možno v inom štýle, ako zvyčajne Slava poznajú ľudia z neformálnej komunikácie či z webu, ale obsahom je to stále Slavo.

V rozhovore sa dozviete, ako začal...


Nov 22, 2018

Romana Komarňanská je prvou ženou v našom podcaste! Na druhej strane, je to bežkyňa ako lusk a k tomu i profesionálna bežecká trénerka. Ku športu mala blízko už od detstva, od športovej gymnastiky, cez plávanie a športový aerobik sa dostala postupne až ku behu.

Romana ako bežkyňa má na konte...


Nov 5, 2018

Marian Kamendy, známy aj ako Luigi, alebo Ultra Luigi je bežec, ktorého príbeh začal pomerne neskoro. Po futbale v mladosti prišla 18 rokov trvajúca pauza, aby následne náhodou, v rámci silvestrovskej stávky našiel svoju cestu bežca. Prvotný kontakt s behom bol na ceste, nasledovali behy ako Národný beh...


Oct 21, 2018

Po dlhšej letnej odmlke sme sa vrátili s Milošom do priestorov Hub Hub, kde k nám za mikrofón prišiel náš kamarát Viliam Bendík. S Vilom sme sa najskôr stretávali ako kolegovia v biznise, no jeho kroky v čase viedli už iným smerom, jeho vlastnou cestou.

Našiel záľubu v behu a vrátil sa späť do...


Jul 16, 2018

Podarilo sa nám uloviť ďalšieho zaujímavého hosťa a v priestoroch HubHub sme nahrali rozhovor s Ľubomírom Okruhlicom. Profesne je známy ako psychiater a šéf Centra pre liečbu drogových závislostí, medzi bežcami vnímaný ako vášnivý bežec a športovec. 

Porozprávali sme sa o tom, ako začínal s...